Skaniausių cepelinų gamintojų dešimtuke – Šilutės „Klumpė“

 

MIRAUSKĮ kokią užeigą traukiate pavalgyti cepelinų? Kur su draugais keliaujate ragauti mėsainių? O kur ruošiami skaniausi kebabai ar kepamos picos? Tinklaraštininkas Riebus katinas paskelbė geriausiai šiuos patiekalus gaminančių įstaigų rinkimus – jo sekėjai ir skaitytojai galėjo atiduoti balsą už įstaigą, kuri šiuos patiekalus ruošia geriausiai.

Malonu pranešti, kad gardžiausius cepelinus gaminančių šalies įmonių sąraše, 5-oje vietoje yra šilutiškės Virginijos Mirauskienės vadovaujama kavinė „Klumpė“.

Lietuvos kavinių, restoranų ar užeigų, gaminančių skaniausius cepelinus, picas, mėsainius ar kebabus, rinkimai tęsėsi nuo spalio iki pat Naujųjų. Per du mėnesius savo balsą už mėgstamiausią įstaigą Riebaus katino feisbuko paskyroje atidavė 4500 skaitytojų.

2019 m. TOP 10 vietų, kur gamina skanius cepelinus (vieta, įstaigos pavadinimas, miestas, balsų skaičius): 1. „Linelis“, Kužiai, Šiaulių raj., 327. 2. „Link Šiaulių“, Šiaulių raj., 243. 3. „Kregždutė“, Radviliškis, 130. 4. „Žlibinai“, Plungės raj., 122. 5. „Klumpė“, Šilutė, 112. 6. „Kukudra“, Kretingalė, 104. 7. „Pas Jadvygą“, Kaunas, 94. 8. „Karčema“, Kumžaičiai, Plungės raj., 57. 9. „Skalvija International Inn.“, Plungė, 51. 10. „Sodžius“, Šiauliai, 50.

„Klumpė“ tikrai ne veltui pateko į TOP 10. Tai kavinė, kuri ne tik kad nedaro gėdos Šilutei, bet ją ir populiarina. Po pirmos mano apžvalgos daugelis skaitytojų atvažiavo pirmą kartą į Šilutę ir tik dėl „Klumpės“. Tikiuosi, kad jie ir toliau rūpinsis, kad visi klientai iš jų išeitų ne tik gerai prikišę pilvus, bet ir skaniai pavalgę. Linkiu jiems kitais metais pakilti į TOP 10-uko pirmąją vietą“, – „Šilutės naujienoms“ komentavo Riebus katinas.