Moteriškos kelnės – 5 madingiausi kirpimai

Moterys mėgsta puoštis, taip pat visada nori atrodyti stilingai ir žaviai. Vienos nori išsiskirti savo aprangos eilute, kitos dievina subtilesnius variantus.

Yra gera žinia, kad madingai gali atrodyti abi moterų grupės. Svarbų akcentą sudaro ne tik kelnių kirpimai, bet ir jų spalvos. Taigi pasižymėkite ir ieškokite šį sezoną vynuogių violetinės, sultingos žalios, taip pat švelniai mėlynos. O dabar norime Jus supažindinti, kokios kelnės šiuo metu madingos.

Platėjantys džinsai

Šių metų devizas – “Kuo laisviau ir plačiau, tuo geriau”. Nebijokite išsirinkti kuo platesnius džinsus laisvalaikiui. Jeigu leidžia darbdavys – galite taip pasipuošusi keliauti ir į darbą. Jausitės tikrai patogiai ir jaukiai. Plačių džinsų modelis dominuoja tiek podiumuose, tiek gatvėje. Tokias kelnes tiesiog dievina milijonai moterų visame pasaulyje. Nors vis dar populiarūs ir tokie, kurie Jūsų kojas apkabina kojas tarsi antra oda. Tai – siauri džinsai. Jei pirmas variantas – platėjantys džinsai puikiai tinka stambesnėms moterims, tai tos, kurios, mėgsta demonstruoti liekną figūrą, labai gerai jausis ir aptemtose džinsinės medžiagos kelnėse. Pastarojo tipo kelnių gausu Bolf.lt.

Plačios kelnės

Kaip ir madingi itin platūs džinsai, taip ir tokio pat pločio kelnės dabar yra mados viršūnėje. Žvilgtelkite, kokios kelnių mados vyravo 1970–1990 metais. Būtent šio laikotarpio kelnių dizainai dabar sugrįžo į madą.

Įpjovos klešnėse

Kai kelnės yra maksimaliai plačios, tai puikiai dera ir įpjovos klešnėse. Tai – tarsi modeliai, nužengę į 1990-uosius. Tad atkreipkite dėmesį į stilių, kuris vyravo prieš trisdešimt metų. Kelnių dizainai bus laisvi ir nutrinti. Taip pat geras pasirinkimas bus odinis dirželis ties juosmeniu.

Elegancija

Toms moterims, kurios mėgsta klasiką, gali rinktis elegantiškas moteriškas kelnes 2022 metų rudeniui. Juoda spalva dominuoja. Jas dėvėti galima kad ir kiekvieną dieną. Laisvo stiliaus kelnės su aukštu liemeniu – mados aukštumose. Jas papildyti gali klostės. Tokio tipo kelnės gali būti pasiūtos iš šilko ar lengvai krentančio satino. Lengvos kelnės dažnai atrodo per didelės, tačiau taip išgaunamas reikalingas vėjyje plazdantis efektas. Jei išnagrinėsite pagrindines madų tendencijas, nesunku suprasti, kad jos tikrai turėtų atrodyti laisvai.

Veliūriniai ir atlasiniai modeliai

Šį sezoną svarbų vaidmenį vaidina veliūriniai stiliai plačiomis ar šiek tiek „išsipūtusiomis“ kojomis, ypač tie, kurie apsiūti juostelėmis. Tokio tipo kelnės gali būti pasirenkamos ir stambesnių moterų. Jos užmaskuos nenorimus rodyti kūno netobulumus. Tokio tipo kelnes stilistai rekomenduoja rinktis su odą aptraukiančiomis palaidinėmis bei prigludusiais megztais aukštakulniais, virš kurių galima dėvėti laisvą striukę arba pasirinkti ilgą tranšėją.

Beje, madingos galite būti ir namuose. Atkreipkite dėmesį, kokias kelnes dėvite net tik gatvėje ar darbe, bet ir namuose. Čia patogiausiai jausitės su sportinėmis kelnėmis bei tamprėmis. Pastarasis drabužis gali būti dėvimas ne tik sporto klube, bet ir puikiai derinamas kartu su plačia suknele ar tunika. Taigi gal pats laikas atnaujinti kelnių lentyną naujų modelių ir madingų kirpimų kelnėmis?