Dziudo imtynininkai keliauja po turnyrus

dziudo rimkus knapkisDu bronziniai imtynininkai

Kaune vyko dziudo turnyras P.Bučo atminimui, kuriame dalyvavo daugiau kaip 200 sportininkų iš visos Lietuvos. Jėgas išbandė ir Šilutės sporto mokyklos trenerio Rimvydo Lukošiaus treniruojami imtynininkai.

Uosis Knapkis svorio kategorijoje iki 38 kg iškovojo garbingą III vietą, įveikdamas Kauno atstovą. Svorio kategorijoje per 55 kg dėl III vietos kovojo Marius Rimkus su skuodiškiu, kurį po atkaklios kovos įveikė,atlikdamas gražų metimą. Tad dar vienas šilutiškis pasipuošė bronza.

Lukui Pocevičiui nedaug pritrūko iki medalio, jis liko penktas.

dziudo sidabriniaiPirmą kartą rungėsi vainutiškiai

Kauno rajono Zapyškio vidurinėje mokykloje vyko VIII sporto klubo „Dziudista“ turnyras Zapyškio seniūno taurei laimėti. Šiame turnyre dalyvavo ir gausus būrys Šilutės sporto mokyklos auklėtinių. Kai kuriems Vainuto grupės sportininkams šis turnyras buvo pirmasis.

Mergaičių grupėje vainutiškės Dangira Mockutė, Emilija Bagdonaitė, Evelina Nausėdaitė ir Gintarė Muraulaitė savo svorio kategorijose iškovojo trečiąsias vietas. Nedaug iki medalio pritrūko Indrei Šileikytei, ji liko penktoje vietoje.

Berniukų grupėje šilutiškiai iškovojo visų trijų spalvų medalius.

Broliai Ernestas ir Edvardas Sagalec savo svorio kategorijose iškovojo čempionų vardus. Rokas Šadzevičius finale rungėsi su Ernestu Sagalec ir liko antras. Trečiąsias vietas laimėjo Giedrius Langas ir Justas Pauparis.

Turnyre buvo įteiktos trys taurės komandoms, surinkusioms daugiausiai taškų. Šilutiškiai užėmė trečiąją komandinę vietą.
Savaitgalį Šilutės sporto mokyklos auklėtiniai vyks į atvirą Latvijos U-16 čempionatą. Tad pasak trenerio Rimvydo Lukošiaus, „ilsėtis nėra kada – grafikas labai įtemptas“.