Šilutėje – dar viena odontologijos klinika

IMG-8743416de06388929e403f3992ca5094-VGegužės  2 d. Šilutėje duris atvers nauja odontologijos klinika – Pamario odontologijos klinika.

Klinika įsikūrusi miesto širdyje, čia pat Norfos prekybos centras, turgus. Pacientams lengvas susisiekimas, yra automobilių stovėjimo aikštelė.

Ši klinika ypatinga ne tik tuo, kad joje dirbs jaunos, bet jau patirtį turinčios, ne vienerius metus Šilutėje dirbančios odontologės Jurgita Talanskienė ir Milda Varatiejūtė, bet erdviose patalpose įsikurs ir dantų technikų laboratorija, kuriai vadovaus nemažą patirtį sukaupęs dantų technikas Robertas Jogminas.
Beje, visi šie specialistai – antros kartos specialistai! Tiek Mildos mama, tiek Jurgitos mama yra odontologės, Roberto tėtis – dantų technikas, daug metų vadovavęs Šilutės PSPC dantų technikų laboratorijai.  Kaip sakant, žinios perduodamos iš kartos į kartą!IMG-debd01a6c83855268fee85f8b7587790-V

Pasak gydytojų, labai svarbus faktorius gaminant pacientui protezus – dantų techniko buvimas šalia. Mes  komandoje sprendžiame ne tik  protezo konstrukciją, bet ir pagal žmogaus veido formą, konstituciją, šypseną nusprendžiame kokios formos ar dydžio dantys pacientui tiktų. Komandoje lengviau pasiekiame gerus ir kokybiškus protezavimo rezultatus, manome, kad tai yra raktas į sėkmę. Kai laboratorija šalia, tuomet lengva atlikti smulkias protezo korekcijas, poliravimą, tada pacientas laimingas gali keliauti namo. Laimingi, besišypsantys pacientai – laimingi ir mes.

Anot klinikos vadovo Roberto Jogmino, netolimoje ateityje planuojama priimti pacientus protezuotis iš PSDF biudžeto fondo, sulaukusiems pensijos, turintiems neįgalumą, ir vaikams, neturintiems 18 metų. Tokiu atveju pacientai turi stoti į eilę pagal savo prisirašymo vietą, kad būtų suteiktas  nemokamas protezavimas, o sulaukus eilės, galės kreiptis į  mūsų kliniką.

Klinikoje be protezavimo bus atliekamos ir kitos odontologinės procedūros: dantų plombavimas, dantų kanalų (šaknų) gydymas ir plombavimas, dantų šaknų šalinimas. Lauksime atvykstant  ir mūsų mažųjų pacientų. Klinikoje bus atliekama ir profesionali burnos higiena, dantų balinimas, profilaktinės programos.

Klinikoje gydytojai dirbs šiuolaikiška įranga, atvežta iš JAV, Japonijos, nauju dentaliniu rentgeno aparatu atliktas nuotraukas bus galima analizuoti kompiuterinėse programose. Tai užtikrins gerus gydymo rezultatus ir kokybę.

Pamario odontologijos klinika įsikūrusi Cintjoniškių g. 13 – 8 (trečias aukštas).
Registracija telefonu: gydytoja Jurgita Talanskienė +370 685 03008,

gydytoja Milda Varatiejūtė +370 624 67562.