iPhone remontas: kaip išsirinkti geriausius meistrus?

Mobilieji telefonai – vienas bene dažniausiai naudojamų išmaniųjų įrenginių, be kurio savo kasdienybės, nesvarbu, tvarkant darbo ar asmeninius reikalas, neįsivaizduotume kone kiekvienas iš mūsų. Reguliarus naudojimas, prietaisų eksploatacijos trukmė, netinkamas elgesys, o kartais – tiesiog nesėkmė – vienos populiariausių priežasčių, dėl kurių genda net ir patikimiausių, rinkoje žinomų gamintojų mobilieji telefonai bei kiti įrenginiai. Daugelio naudotojų taip mėgstami – iPhone‘ai – ne išimtis.

unsplash.com nuotr.

Žinoma, mobiliojo telefono gedimas šiandien tikrai nėra kažkokia neišsprendžiama problema, neatsiejama nuo didelių išlaidų ar būtinybės ilgą laiką likti be savo išmaniojo prietaiso. Savo teikiamas paslaugas siūlo daug meistrų, o kai kurie, kaip, pavyzdžiui, „Fixas“ meistrai, remontuoja ne tik įvairių modelių telefonus, tačiau iPhone remontas yra jų viena iš prioritetinių krypčių. 

Kaip pasirinkti įmonę, kuriai galima patikėti išmaniųjų įrenginių remontą?

Mobiliųjų ir kitų išmaniųjų įrenginių remonto paslaugas siūlo daug įmonių ar net fizinių asmenų, tad, siekiant atrasti geriausią sprendimą, reikėtų skirti laiko skirtingų pasiūlymų palyginimui. Išskyrėme svarbiausius kriterijus, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

Atsiliepimai

Peržiūrėkite laisvai internetinėje erdvėje prieinamus buvusių klientų atsiliepimus apie vieną ar kitą įmonę (socialiniai tinklai, „Google“ arba kitos platformos, kuriose įmonės teikia paslaugas). Daug teigiamų atsiliepimų – geras ženklas, bylojantis apie tikėtiną įmonės profesionalumą.

Pasitarnauti gali ir draugų ar kolegų, kurie jau turėjo patirtį su iPhone remonto meistrais, rekomendacijos.

Specializacija

Geriausia, jog įmonė specializuotųsi konkretaus prekės ženklo (šiuo atveju  –  iPhone) įrenginių taisyme. Faktas, jog įmonė turi patirties su konkrečiai Jūsų įrenginio modeliu, gali prisidėti prie atliekamų remonto darbų kokybės.  

Garantija

Idealu, jei įmonė suteikia garantiją ne tik pakeistoms detalėms, bet ir atliktiems remonto darbams. Tai – vienas akivaizdžiausių įrodymų, jog meistrai rodo pasitikėjimą savo teikiamų paslaugų kokybe. Žinoma, kalbant apie garantiją, būtina įsitikinti, ar visos sąlygos yra aiškiai nurodytos ir suprantamos.

Kaina

Kalbant apie išmaniųjų įrenginių remontą, kaip ir, beje, daugelį kitų paslaugų, rinktis pigiausią variantas – ne visada geriausias sprendimas: pigios detalės neretai stokoja  kokybės. Renkantis iPhone remonto meistrus, pirmenybę teikite įmonėms, suteikiančioms aiškią informaciją apie darbų ir detalių kainodarą, dar prieš atliekant įrenginio remontą.

Remonto atlikimo trukmė

Žinant, jog be mobiliojo telefono šiandien dažnas iš mūsų esame kaip be rankų, remonto atlikimo trukmė – labai svarbus faktorius. Įmonė turėtų nurodyti bent preliminarią iPhone remonto trukmę. Jei įmonė ar asmuo, su kuriuo ketinama bendradarbiauti, šiuo klausimu neturi ką pasakyti, galbūt derėtų įvertinti bendradarbiavimo su kitu paslaugų teikėju galimybę.

iPhone remontas prieinamas klientams, gyvenantiems visoje Lietuvoje

Įvertinusiems mūsų jau minėtų „Fixas“ iPhone remontų meistrų profesionalumą ir norintiems pasinaudoti jų teikiamomis paslaugomis, turime puikią žinią. Telefono ar kito įrenginio (kompiuteris, planšetė ir pan.), kurį reikia sutaisyti, nebūtina patiems pristatyti į biurą, esantį Vilniuje. Patogi alternatyva – remontuotino daikto, prieš tai jį, žinoma, tinkamai supakavus, siuntimas paštomatu. Įmonės interneto svetainėje, suvedus nurodytus duomenis, automatiškai sugeneruojamas pasirinkto paštomato kodas, kurio pakanka, norint išsiųsti siuntą.

Tuo atveju, kai „Fixas“ remontuoja įrenginį, siuntimas paštomatu klientui papildomai nieko nekainuoja. Sutaisytas iPhone‘as ar kitas įrenginys klientui grąžinamas į jam patogų paštomatą, o už suteiktas paslaugas sumokama atsiėmus siuntą. Jei, dėl tam tikrų priežasčių klientas naudotis paštomatu nenori / negali, suderinus detales, siuntą iš namų paimti ir paslaugoms teikėjams gali pristatyti kurjeris.

Taigi, Jūsų iPhone ar bet kurio kito išmaniojo įrenginio remontas, net ir gyvenant atokesniuose šalies kampeliuose – ne problema. Žinoma, norint džiaugtis darbų atlikimo kokybe, būtinai atsakingai rinktis šios paslaugos teikėją.