Į Šilutės parduotuves įsisukęs vagišius suimtas 2 mėnesiams

Tauragės apskrities policija informuoja, kad Šilutėje policijai gerai žinomas ilgapirštis per savaitę apvogė net penkias parduotuves. Tačiau pastarąsias dienas vyras jau praleido areštinėje.

Pirmoji vagystė iš parduotuvių įvykdyta dar rugsėjo 17 d., apie 19 val. Tuomet iš parduotuvės Šilutėje, Taikos g. vyras pasiėmė prekių ir pasišalino nesumokėjęs. Nuostolis 29,47 eurai.

Rugsėjo 23 d. vakare, apie 19.25 val., apvogta parduotuvė Šilutėje, Tilžės gatvėje. Iš čia vyriškis pasiėmė prekių ir pasišalino nesumokėjęs 36 eurų 9 centų.

Rugsėjo 24-ąją, apie 11 val. vėl apvogta parduotuvė Tilžės gatvėje, iš čia tąkart išnešta prekių už 24.20 eurų. Dar tą pačią dieną, tik jau pavakare, vagišius patraukė į Knygnešių g., ir iš čia esančios parduotuvės išsinešė prekių už 39.54 eurus.

Rugsėjo 25 d., apie 13.30 val., apvogta parduotuvė Liepų g. Ir vėl tuomet dar nenustatytas vyriškis pasiėmė prekių ir pasišalino nesumokėjęs, šįkart 26 eurų 39 centų.

Tyrimas buvo pradėtas pagal LR BK 178 str. 2 d. ir netrukus ilgapirštis buvo sulaikytas. Paaiškėjo, kad tai jau gerai policijai pažįstamas ir netgi teistas 35 metų šilutiškis. Jis buvo sulaikytas, o teismas leido jį suimti 2 mėnesiams.