Kadenciją baigė teisėja V. Pankauskienė

Šią savaitę Tauragės apylinkės teismo Šilutės rūmuose padėkota teisėjai Virginai Pankauskienei, kuri baigė savo kadenciją, sulaukusi įstatymų nustatyto pensinio amžiaus.

25 metus teisėjos pareigas ėjusiai V. Pankauskienei perduotos LR Prezidento Gitano Nausėdos ir Teisėjų tarybos pirmininkės Sigitos Rudėnaitės padėkos už nepriekaištingai vykdytą teisėjo misiją, ilgametes teisingumo paieškas ir apgintas bendražmogiškąsias vertybes.

Tauragės apylinkės teismo teisėja Jurgita Vaitkevičienė dėkojo teisėjai už ilgametį darbą, profesionalumą, aukštus etikos standartus, linkėdama naujame gyvenimo etape skirti laiko sau, savo pomėgiams, artimiesiems ir svajonėms.

Padėkos žodžius V. Pankauskienei Klaipėdos apygardos teismo vardu skyrė teisėjos Daiva Jazbutienė ir Lina Nainienė, Teisėjų asociacijos vardu teisėjas Svajūnas Bliūdsukis, Šilutės advokatai.

V. Pankauskienė prisiminė teisininkės kelio pradžią, teigė, kad teisėjo darbas yra atsakingas, reikalaujantis daug jėgų, nes mintys apie nagrinėjamas bylas, priimamus sprendimus neapleidžia ir po darbo. Teisėja pasidžiaugė sutikusi tik gerus žmones ir sakė, kad išeinant gaila palikti draugišką, darbštų, atsakingą kolektyvą, visiems palinkėjo lengvesnio, paprastesnio požiūrio į sudėtingas situacijas.

Pagal taurages.teismai.lt inf.