Šilutėje – vienas geriausių pasaulio kikboksininkų S. Maslobojevas 

Spalio 15 d. Pamaryje viešėjo vienas geriausių pasaulio kikboksininkų Sergejus Maslobojevas, buvęs trenerio Vinco Murausko auklėtinis.

Bokso klubo „Kovotojas“ sportininkai atminčiai įsiamžino su kikbosininku S. Maslobojevu.

S. Maslobojevas (g. 1987 m. gegužės 22 d., Klaipėdoje) – Lietuvos boksininkas, kikboksininkas ir mišrių kovos menų kovotojas, pravarde „Kuvalda“. Jis laikomas vienu geriausių pasaulio kikboksininkų.

„Lankydamasis Šilutėje, pasinaudojau galimybe, aplankyti gerą žmogų, ypač stiprią asmenybę, puikų bokso trenerį bei gerą šio miestelio atstovą Vincą Murauską. Kadaise teko ir man gauti iš jo puikių bokso pamokų, už ką esu iki šiol dėkingas“, – prisiminimais „Facebook‘e“ dalinosi sportininkas.

Pasak Šilutės bokso klubo „Kovotojas“ trenerio V. Murausko, Sergejus treniruotis į Šilutę atvyko iš Klaipėdos. Vėliau išvyko į Vilnių, o dar vėliau – už Atlanto.

„Džiaugiuosi, kad Sergejus nepamiršo mūsų. Tapo pasaulyje žinomu sportininku, pasiekė daug svarių pergalių ir liko toks pat, nepasikėlęs, kaip būna kartais su kitais“, – „Šilutės naujienoms“ komentavo V. Murauskas.