Problemų sukėlė oro balionas, nulūžusi šaka, gaisras ir liga

avarija klaipedos g andriausŠvėkšnoje prieš savaitę „taranuotas“ vienas bažnyčios bokštų, tai padarė oro balionu skraidę asmenys.
Penktadienį Šilutėje lūžusios dvi stambios medžio šakos suniokojo po medžiu stovėjusį automobilį.

Sekmadienį užsiliepsnojo Psichiatrijos departamento Švėkšnoje katilinė, o ankstų pirmadienio rytą Šilutėje, Klaipėdos gatvėje, avariją patyrė vairuotojas, kuriam prasidėjo epilepsijos priepuolis.

Kliudė bažnyčios bokšto kryžių

Vieno liudininko teigimu, prieš savaitę, liepos 20 d., apie 7 val. ryto, Švėkšnoje oro balionu skraidę asmenys kliudė kairįjį šv. apaštalo Jokūbo bažnyčios bokšto kryžių.

Švėkšnos klebonas Saulius Katkus sakė, kad įvertinti žalą išsikvies aukštalipius, o asmenys, palenkę kryžių, sutiko apmokėti padarytus nuostolius, jei tokių bus. „Plika akimi šio pokyčio pamatyti neįmanoma“, – sako seniūnas A.Šeputis. Kiti vietiniai teigia, jog padaryta žala matosi.

Šalia maldos namų vaikščioti neuždrausta. Bažnyčioje gyvenimas vyksta įprastu ritmu, miestelio šventės dieną joje be pertraukų vienos kitas keitė vestuvininkų palydos.

Automobilį prispaudė lūžusios šakos

Vienas ABF „Šilutės Rambynas“ apsaugos darbuotojų penktadienio rytą atvykęs į darbą savo automobiliu, jį pasistatė šalia įmonės, Klaipėdos gatvėje esančioje aikštelėje. Vairuotojas norėjo, kad automobilio neprikaitintų spiginanti saulė, todėl pastatė jį pavėsyje, arčiau medžio.

Vos tik vyras paėjėjo nuo savo mašinos kelis žingsnius, lūžo dvi Medis ant automobiliogalingos liepos didžiulės šakos: viena virto ant kelio, kita – į stovėjimo aikštelės pusę, tiesiog ant jo automobilio stogo.

Visą įvykį matė patruliavęs policijos ekipažas, kaip tik tuo metu važiavęs Klaipėdos gatve.

Automobilio savininkas sakė, kad savo mašinos nebuvo apdraudęs „Kasko“ draudimu, todėl pačiam teks išsiieškoti žalą iš Šilutės seniūnijos. Būten ši įstaiga atsakinga, kad pakelės medžiai būtų tvarkingi ir laiku nugenėti, – taip žmogui paaiškino policijos pareigūnas.

Švėkšnoje degė katilinė

Sekmadienį į Klaipėdos jūrininkų ligoninės Psichiatrijos departamentą Švėkšnoje pasiųstos trys gaisrinės autocisternos – užsiliepsnojo šios įstaigos katilinė.    Atvykę ugniagesiai operatyviai likvidavo gaisro židinį. Apie 17 val. gesinimo darbai jau buvo baigti. 

Skaičiuojami patirti nuostoliai. Tiriamas gaisro aplinkybės.

Dėl kilusio pavojaus darbuotojai buvo įspėti pasirengti galimai evakuacijai. Laimei, palikti pastato neprireikė.  

Jaunas vyras rėžėsi į medį

Ankstų pirmadienio rytą, vos prašvitus avarija įvyko Šilutėje, Klaipėdos gatvėje.
Greitosios medikų pagalbos prireikė „Renault Laguna“ vairuotojui, kurio vairuojamas lengvasis automobilis rėžėsi į medį. Apie nelaimę pranešė pro šalį važiavę vairuotojai.

Pirminiais duomenimis, 34-erių metų vairuotojui prasidėjo epilepsijos priepuolis. Todėl jis tiesiame kelyje nesuvaldė automobilio, šis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Vairuotojas sužeistas nesunkiai, bet vis dėlto paguldytas į Šilutės ligoninės reanimaciją.